Flymaster
Image default
Home and Garden

Collecties kiezen

Moeite met het kiezen van je nieuwe interieur? Dan ben je niet de enige. Er is tegenwoordig een enorm aanbod van interieur dat je niet goed weet wat je moet kiezen. Je moet dan proberen om een aantal punten mee te nemen in het maken van je keuze. Heb je al een eigen idee in gedachte of volg je graag de woningtrends van het moment? Als dat het geval is, dan is het de moeite waard om te kijken naar de Bloomingville collectie bij Living and Company. Deze interieur zaak is continu op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen die zich afspelen op het gebied van wonen en design. Alle producten die op deze online webshop worden weergegeven zijn met zorg uitgekozen en passen bij de huidige woningtrends.

 

Woningtrends en ontwikkelingen van 2021 en 2022

Nog niet op de hoogte van de huidige woningtrends en die van volgend jaar? Dan verklappen wij deze graag aan je. De interieur kleur van het jaar 2021 is Brave Ground. Dit is een vrij neutrale en natuurlijke kleur met een hele warme uitstraling. Door deze kleur te gebruiken creëer je een impressie van stabiliteit en rust. Deze kleur is erg goed te combineren met alle andere woonkleuren. De kleuren voor het jaar 2022 zijn terra, okergeel en blauw in combinatie met zwart-wit. Deze kleuren worden gebruikt in combinatie met retro en urban stijlen. Verder zien we ook dat 2022 de iconische polkadot weer terug brengt.

 

De kleuren van de muren

Wanneer je de kleuren van de huidige woningtrend gebruikt (de aardse kleuren) die dit merk met alle liefde heeft opgevolgd, is het natuurlijk ook van belang dat je in de rest van de kamer mooie kleuren gebruikt. Neem als voorbeeld je woonkamer. Je wilt graag dat deze kamer groot en ruim uitziet. Om dit te realiseren kun je het beste kiezen voor lichte kleuren voor op de muur. Door het gebruik van donkere kleuren lijken objecten en ruimtes kleiner. Je creëert dan een benauwd gevoel.  Door veel (natuurlijk) licht te gebruiken zorg je ervoor dat je kamer ruimtelijker uitziet. Zo krijg je een rustige en ontspannen gevoel.

 

Een Scandinavisch interieur

Wat betekent dat eigenlijk, een Scandinavisch interieur? Zoals in bovenstaand staat beschreven is de woningtrend neutraal en natuurlijk. Een beetje zoals een Scandinavisch interieur van nature is; ruimtelijk, minimalistisch en met veel licht. Een scandinavisch interieur maakt gebruik van natuurlijke materialen, lichte kleuren en strakke lijnen. Komen deze kenmerken overeen met jouw smaak? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de producten die dit merk te bieden heeft!