Flymaster
Business and Services

Content marketing

Als je je eigen website hebt, dan zul je waarschijnlijk wel weten hoe belangrijk het is om deze te optimaliseren voor bezoekers en zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, is geen trucje dat je even uitvoert. Het succes hangt af van vele zaken. Content marketing maakt hier een belangrijk deel van uit. Je wilt natuurlijk steengoede teksten op je site die bezoekers aanspreken en ook door Google goed gevonden worden. Dit is niet zo eenvoudig als het klinkt, omdat het verder gaat dan alleen goede content. Ook correcte technische opmaak, tekstlinks en afbeeldingen voorzien van de juiste alt-tags mogen niet ontbreken.

 

SEO Bureau, sinds 1999

Bij goede content marketing komt dus heel wat kijken. Om deze reden besteden veel mensen dit uit aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in SEO, zoals Proseo. Wij hebben als SEO bureau 17 jaar lang ervaring met het optimaliseren van websites voor zoekmachines zoals Google. Hiervoor hanteren we verschillende manieren, altijd met het oog op het best haalbare resultaat. Wij onderscheiden ons van andere SEO bureaus, doordat we o.a. beschikken specifieke vakkennis. Verder zijn we een no nonsens bedrijf zonder dure buitendienst. Op ons kantoor ontvangen wij onze klanten graag persoonlijk. Op die manier kunnen we met je in gesprek gaan over de verwachtingen die je van ons hebt. Zo kunnen we samen een plan opstellen om je website naar een hoger niveau te tillen.

 

Effectieve SEO marketing

Goede SEO marketing begint met het creëren van boeiende content, SEO teksten die de juiste zoekwoorden bevatten. Het is belangrijk dat al je content makkelijk toegankelijk is voor je lezers en voldoende backlinks bevatten. Een onderdeel van SEO marketing dat uiteraard niet mag ontbreken, is het delen van je artikelen op social media en blogs. Wil je weten wat Proseo kan betekenen voor de vindbaarheid van jouw website? Neem dan contact met ons op, of kom langs voor een persoonlijk gesprek!

 

 

https://www.proseo.nl/