Flymaster
Image default
Architecture

De achterzitjes van Thule Yepp

Ga naar buiten en blijf actief als gezin met het Thule Yepp Maxi kinderfietszitje. Veilig en gemakkelijk te gebruiken, met het Yepp achterzitje kun je als gezin fietsen tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer of langere fietsavonturen. Het op het frame gemonteerde zitje kan eenvoudig rechtstreeks op het frame van de fiets worden bevestigd. Ontworpen met een verstelbare 5-punts veiligheidsgordel, een kindveilige gesp en een schokabsorberend zitje, blijft je kleine copiloot veilig, beveiligd en comfortabel op elke fietstocht. Dit fietsstoeltje is gemaakt van waterafstotend materiaal dat gemakkelijk schoon te houden is. De verstelbare voetsteunen en riempjes groeien met je kind mee, waardoor het de ideale fietsendrager is voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar (tot 40 lbs). Raadpleeg een kinderarts voor kinderen jonger dan 1 jaar.

Waarom kiezen voor het Yepp Maxi kinderzitje

Niet zeker waarom jij moet kiezen voor een Yepp Maxi kinderzitje? Om deze redenen natuurlijk: 

 1. Slim en functioneel fietsstoeltje ontworpen voor alledaagse ritjes

 2. Gemakkelijk te bevestigen aan het frame van je fiets

 3. Zacht en schokabsorberend zitje voor het comfort van het kind

 4. Verstelbare 5-puntsgordel zorgt voor de veiligheid van het kind en de perfecte pasvorm

 5. Kindveilige veiligheidsgesp om kind snel en gemakkelijk vast te zetten

 6. Ingebouwde reflector en bevestigingspunt voor veiligheidsverlichting voor extra zichtbaarheid

 7. Verstelbare voetsteunen en riemen groeien met het kind mee

 8. Waterafstotend materiaal is gemakkelijk schoon te maken

 

Een stijlvol fietsstoeltje voor dagelijkse ritjes met je kleintje

Met de Thule Yepp Nexxt kinderfietszitjes kunnen jij en je kind samen genieten van dagelijkse fietstochtjes – veilig, gemakkelijk en in stijl.

De Thule Yepp Nexxt Maxi is een lichtgewicht en veilig kinderfietszitje voor op de bagagedrager met een eigentijds ontwerp, dat je kind optimaal comfort biedt. De montage is eenvoudiger dan ooit, dankzij de innovatieve montagemogelijkheden waardoor het zitje op de meeste fietsen kan worden gemonteerd zonder bagagedrager. De magnetische veiligheidsgesp zet je kind snel en gemakkelijk vast in het stoeltje.

 

Waarom kiezen voor het Next fietsstoeltje? 

Maximaal kindercomfort en een veilige, op maat gemaakte pasvorm dankzij de verstelbare gevoerde 5-puntsgordel. Biedt een soepele rit voor jouw kind in het zachte en schokabsorberende zitje.  Lichtgewicht maar stevig zitje met een combinatie van een harde buitenkant en zachte bekleding voor optimaal comfort voor het kind.  Zeer snelle, gemakkelijke en handige bevestiging van je kind met de magnetische kinderbeveiliging.  Zorgt voor een perfecte pasvorm terwijl je kind groeit dankzij verstelbare voetsteunen en voetbanden.  Meer zichtbaarheid dankzij ingebouwde reflector. 

Gemakkelijk schoon te maken en droog te houden dankzij de waterafstotende materialen van het zitje.  Snelle en eenvoudige montage van het fietsstoeltje op de fiets.

 

Wat is de veiligste manier om met een kind te fietsen?

Veiligheid en testen staan voorop bij alle productontwikkeling bij Thule. Elk kinderfietszitje voldoet aan de strengste internationale veiligheidsnormen en overtreft deze, zonder afbreuk te doen aan comfort en functionaliteit. Elk kinderzitje fiets achter is uitgerust met een 5-punts verstelbare gordel die met een kindveilige gesp wordt vastgezet. Gewatteerde zittingen en harnassen en schokabsorberende materialen zorgen voor een soepele en comfortabele rit, zelfs tijdens de langste ritten.

 

Voor de veiligheid van het kind is het belangrijk de volgende richtlijnen in acht te nemen:

 • Laat je kind niet zonder toezicht achter in een fietsstoeltje.

 • Overschrijd de snelheid van 25 km niet.

 • Vermijd steile hellingen en oneffen oppervlakken

 • Vermijd gebieden met veel verkeer en houd je aan routes waar je je prettig bij voelt

 • Draag een goed passende helm

 • Laat het kind een goed passende helm dragen

 • Gebruik de juiste fiets signalen en verkeersregels

 • Controleer het fietsstoeltje altijd voor elke rit om er zeker van te zijn dat het goed geïnstalleerd is.

 • Elk stoeltje heeft ook verstelbare voetsteunen en voetriemen en een verstelbare 5 puntgordels, om de onvermijdelijke groeispurten op te vangen.