Flymaster
Auto

Een klassieke VW rijden is mooi, de juiste onderdelen vinden ook

Een klassieke Volkswagen rijden is prachtig, de juiste onderdelen vinden voor een voordelige prijs is even plezierig. Paruzzi Classic VW Supplies maakt het je gemakkelijk met ruim 60.000 VW onderdelen op voorraad. Deze worden rechtstreeks uit het magazijn geleverd, zodat je Kever onderdelen of elementen van andere luchtgekoelde VW’s snel in huis hebt. En je verder kunt sleutelen aan je favoriete auto.

Paruzzi: toonaangevende VW onderdelenleverancier van Europa

Het in het Zeeuwse Yerseke gevestigde Paruzzi.com begon ooit met het bouwen van kitcars en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de toonaangevende VW onderdelenleveranciers van Europa. Je vindt in de webwinkel alle onderdelen van watergekoelde en luchtgekoelde Volkswagens, van de Karmann Ghia, de VW Kever, de Volkswagen Type 3 of Type, de VW Bus, de Kübel, de VW Golf, de VW Passat, de VW Polo en alle afgeleide modellen.

Snel online het juiste onderdeel vinden

De online shop van Paruzzi is compleet en overzichtelijk. Je vindt jouw onderdelen snel door te selecteren op het originele VW-nummer of op de Engelse of Duitse omschrijving. Je kunt ook per subgroep zoeken, zoals motor, elektriciteit, remmen en velgen, transmissie, vooras en besturing, of carrosserie, interieur en bumpers. Zo vind je snel een koperen remleiding, klepdeksel pakking, 2-punts veiligheidsgordel voor de achterbank, een carterdeksel pakkingset of ander specifiek onderdeel. Paruzzi heeft een hoge klantwaardering, met een score van 4,94 op een schaal van 5 sterren. Heb je algemene vragen of vragen over je bestelling? Je kunt ons bellen (+31(0)113 – 503 555), e-mailen, het online contactformulier in vullen of langskomen op ons kantoor en onderdelenshop in Yerseke.

https://www.paruzzi.com/