Garderobekasten en kledinglockers: overzichtelijk, veilig en duurzaam

June 29, 2017

Uw werkdocumenten overzichtelijk opgeborgen in een kantoorkast, uw persoonlijke spullen veiliggesteld in een locker of uw jas achtergelaten in een garderobekast. Locker.nl is u in alle gevallen van dienst met uiteenlopende kasten en kluizen van verschillend formaat en indeling. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden gratis bij u afgeleverd. Heeft u uw nieuwe of tweedehands lockerkasten, schoolkluisjes en bijbehorende accessoires snel nodig? Dan kunt u de bestelde artikelen ook tot ’s avonds laat of in het weekend bij Locker.nl ophalen in Bergen op Zoom.

 

Garderobekasten van staal of hout, in elke kleur

Locker.nl heeft garderobekasten voor professioneel gebruik op scholen, in hotels, bij sportclubs en sportscholen, bij musea, sauna’s en zwembaden, en bij grote bedrijven of instellingen. Ze zijn er van staal of hout in vele kleuren, passend bij uw interieur. Elke garderobekast is uitgerust met een cilinderslot of valgrendelslot. U vindt modellen met hang-leg gedeelte, met extra veel opbergruimte en speciale kasten voor politie (met afsluitbare unit voor wapens en munitie) en brandweer met stevige deur en postsleuf.

 

Degelijke en ijzersterkte kledinglockers

Het is mogelijk om een losstaande kledinglocker te kopen of een aantal exemplaren op maat uit te kiezen. Ze zijn degelijk en ijzersterk en daarmee geschikt voor professioneel gebruik. Particulieren weten deze kast ook zeer te waarderen. Locker.nl heeft regelmatig extra voordelige tweedehands kledinglockers in de aanbieding. In het assortiment vindt u kleding-verdeelkasten en kleding-verzamelkasten.

Wilt u weten welke opties voor u het meest geschikt zijn? Benieuwd naar onze overige lockers en opbergsystemen? Neem contact op met Locker.nl. Onze klantenservice is van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar via 0164 – 76 44 22. U kunt ons ook mailen of langskomen op ons bezoekadres aan de Halsterweg 165 in Bergen op Zoom.

https://www.locker.nl/