Flymaster
Image default
Business

Geniet van een onvergetelijke vakantie op de Camping in Kroatië

Een camping in Kroatië biedt alle ingrediënten voor een fantastische kampeervakantie. Het schitterende land aan de Adriatische zee biedt idyllische baaien en bruisende stranden, pittoreske middeleeuwse stadjes en verscholen bergdorpen en een prachtige cultuur en historie. Van uitgestrekte bossen en watervallen in de verscheidene nationale parken tot de stad Pula met zijn Romeinse amfitheater; je beleeft op de camping in Kroatië een geweldige tijd.

Een vakantie vol natuur op de camping in Dalmatië

In het zuiden van Kroatië bevindt zich de veelzijdige streek Dalmatië. Deze regio beschikt over uitgestrekte wijngaarden, adembenemende bergtoppen en een prachtige kuststrook met de mooiste stranden van heel Kroatië. Natuurliefhebbers genieten hier van maar liefst vijf nationale parken boordevol natuur, rust en stilte. Bezoek vanaf de camping in Kroatië bijvoorbeeld de beroemde Krka-watervallen of de Vranjaca grot. Ook de Plitvice meren zijn een aanrader. Wie graag de cultuur en historie van Kroatië wilt ontdekken, gaat naar de historische steden Trogir, Dubrovnik en Split.

Een camping in Istrië voor een fraaie strandvakantie

De noordelijke regio Istrië, vlakbij Italië, staat bekend om zijn schitterende en ruige kustlijn met verscheidene idyllische baaitjes om te zonnen. Bezoek van de camping in Kroatië de sprookjesachtige Bijuni eilanden, struin over de schilderachtige straten vol sfeervolle terrassen van kustplaatsen als Pula en Porec of geniet van een stralende strandvakantie op het Bijeca strand. Een aanrader om te bezoeken zijn de Byzantijnse bouwwerken en de Eufrasiuskerk in Porec. Maak ook een wandeling langs de Decumanusstraat met prachtige Venetiaanse panden of bezoek de Romeinse tempels die zich aan het Maraforplein bevinden. Verder mag een boottocht vanuit Rovinj naar het prachtige Rode Eiland niet ontbreken. Op dit rustige eiland vol groene dennenbomen komt u volledig tot rust op de witte rots- en kiezelstranden.