Flymaster
Home and Garden

Groene daken Amsterdam

Heeft u er wel eens aan gedacht om een Groen dak aan te laten leggen? Voor de aanleg van groene daken Amsterdam bent u bij Kewodak aan het juiste adres. Ruim 30 jaar geleden is Kewodak begonnen als dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in het platte en licht hellende dak. In de tussentijd hebben we heel wat ervaring opgedaan met het aanleggen, renoveren, repareren en onderhouden van daken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op ons vakmanschap en professionele aanpak. Vanuit onze vestiging in Alphen aan den Rijn komen we graag bij u langs in Amsterdam om uw huis te voorzien van een Groen dak.

 

Voordelen Groen dak

Groene daken zijn steeds vaker terug te zien in de grote steden, maar ook in de rest van het land. Veel mensen willen graag efficiënter omgaan met energie en het milieu minder belasten. Kewodak kan een Groen dak voor u realiseren, waarop beplanting wordt aangelegd. Deze begroeiing zorgt ervoor dat uw dak langer mee gaat en beter geïsoleerd is. Daarbij levert het een positieve bijdrage aan de luchtkwaliteit in de stad en maakt het de omgeving weer een beetje groener.

 

Duurzaamheid en kwaliteit

Naast groene daken, biedt Kewodak ook andere opties voor milieuvriendelijke en energiebesparende daken. U kunt bijvoorbeeld denken aan een wit dak dat zonlicht weerkaatst, waardoor het minder warm wordt in huis. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor zonnepanelen op uw dak. Zelfs het hergebruiken van daken behoort bij ons tot de mogelijkheden. Bij Kewodak gaan we voor duurzaamheid en kwaliteit. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en wat voor u het meeste rendement oplevert. Neem voor meer informatie over verschillende daksoorten eens een kijkje op onze website. Ook kunt u direct contact met ons opnemen, zodat we persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden.

 

 

http://www.kewodak.nl/