Flymaster
Food and Drink

Het culinaire geheim van Eindhoven

Bent u gek op de Oosterse keuken met haar verse producten en verrassende smaakcombinaties? En bent u binnenkort in de buurt van Eindhoven? Boek dan een tafel of kom spontaan langs bij het best bewaarde Japanse geheim van Eindhoven. Ozzo, het Japanse restaurant in Eindhoven, biedt overheerlijke gerechten aan in een zeer stijlvolle omgeving. De wijnen zijn al net zo verfijnd, divers en bovenal tongstrelend. Strijk neer in de comfortabele fauteuils en geniet van al het moois dat dit restaurant te bieden heeft.

 

De deuren van dit bijzondere sushirestaurant staan elke dag van 12.00 uur tot 00.00 voor u open. Dankzij het verwarmde buitenterras is het gedurende het hele jaar dé ideale plek in Eindhoven om te lunchen, dineren of borrelen. De kaart bestaat uit diverse Oosterse gerechten.

Geniet van de volgende favorieten:

  • Miami Style Sushi: bekende sushisoorten maar net even anders
  • Chef’s Choice: de favorieten van de chefs
  • Oosterse Burgers: sensationele smaakcombinaties
  • Kleine verrassende kaart met bites & snacks: voor de kleine trek 

 

Genieten kan nu ook thuis

Het is nu ook mogelijk om de heerlijke sushigerechten van OZZO af te halen. Een gezonde én lekkere optie. Bovendien is het ideaal voor etentjes thuis of wanneer u even geen zin heeft om te koken. Het restaurant ligt op een ideale locatie aan de Aalsterweg 322, direct gelegen aan de A2. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven, samen met eventuele allergieën of wensen. 

 

Tijd voor een feestje?

Op zoek naar een indrukwekkende feestlocatie in Eindhoven? Vier uw event in stijl bij OZZO. Uw gasten genieten van luxe culinaire lekkernijen op een sfeervolle locatie, die tevens voorzien is van alle benodigde faciliteiten voor een geslaagde avond. Meer informatie vindt u op www.hoteleindhoven.nl of via telefonisch via: 040 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/