Hoe wordt mijn man beter in bed

October 15, 2016
Flymaster

Hoe wordt mijn man beter in bed – hoe wordt mijn man beter in bed? Dat is een hele goede vraag. Voor wij hier op gaan antwoorden willen wij jou als vrouw direct een pluim geven. Dat je als vrouw namelijk mee zoekt naar een oplossing om het spannender in de slaapkamer te gaan in plaats van stiekem naar een andere man opzoek te gaan!

 

Op de vraag, hoe wordt mijn man beter in bed te kunnen beantwoorden gaan wij in de komende 5 tot 10 minuten even heel concreet een kort onderzoekje verrichten. Daarna kunnen wij vrijwel zeker kiezen uit diverse oplossingen die zeer geschikt zijn voor jou man.

Hoelang houd mijn man het vol?

Ben je als vrouw tevreden over de tijd dat je man het vol kan houden? Of ben je wel tevreden over de tijd, maar niet over de intensiteit? Het kan zijn dat je man te snel aan een hoogtepunt denkt te komen en zich daardoor altijd inhoudt. Het beste is in principe om dit gewoon bespreekbaar te maken. MAAR kom dan ook meteen met een oplossing!

Oplossingen voor de man:

Het is mogelijk om met Melite Delay gel het topje van zijn mannelijkheid een stuk minder gevoelig te maken, zodat jij als vrouw veel langer en heviger met hem in de weer kan gaan. Het werkt in principe heel simpel. Je brengt een kleine hoeveelheid van deze gel aan op het deel wat erg gevoelig is. Je laat het enkele minuten intrekken waarna je direct langer kunt genieten!

Een libido kuur voor de man

Ook is het mogelijk om je man een Libido XL kuur te geven. Hij neemt dan gedurende 30 tot 60 dagen elke dag een capsule in. Deze capsule zorgt voor meer energie een een betere doorbloeding rond de delen waar het allemaal om draait. Je mag zal merken dat hij eenvoudiger, heviger en langer kan genieten. Als vrouw is dit echt een enorme boost voor een gelukkiger leven samen.

Voor mannen en vrouwen met een gezin:

Hebben jullie eindelijk een mooi gezinnetje en dan gaat het qua intimiteit gewoon enorm naar beneden, het lijkt alsof hij de interesse in mij verloren heeft. Dit kan goed komen omdat jij als vrouw iets minder strak bent geworden. Om deze strakheid weer terug te krijgen is het aan te raden om Vtight gel te gebruiken. Zo kun je zonder lastige oefeningen zorgen dat jou bloem weer helemaal in bloei gaat. Je man zal weer veel meer tijd met jou willen besteden in jullie liefdesnestje.

http://libidoxl.nl