Flymaster
Health

HollandZorg: hét adres voor zorgverzekeringen voor buitenlandse arbeidsmigranten

Gaat u als buitenlander tijdelijk in Nederland wonen en/of werken? Dan moet u in Nederland een verplichte zorgverzekering afsluiten. HollandZorg is als onafhankelijke en zelfstandige zorgverzekeraar gespecialiseerd in zorgverzekeringen voor buitenlandse arbeidsmigranten (ook wel flexmigranten genoemd). U kunt als particulier of als werkgever eenvoudig en snel een basisverzekering met aanvullende zorgverzekering en/of tandartsverzekering bij HollandZorg afsluiten tegen uitstekende voorwaarden.

 

Speciale zorgverzekering voor flexmigranten

Als u gaat werken in Nederland als buitenlander heeft u in sommige gevallen een verblijfsvergunning of tewerkstellingsvergunning nodig om in Nederland te mogen wonen en werken. Voordat u een zorgverzekering kunt aanvragen, moet u zich in uw woongemeente inschrijven als inwoner van Nederland. U krijgt een Burgerservicenummer (BSN), dat u nodig heeft om een zorgverzekering aan te vragen. De zorgverzekeringen van HollandZorg zijn speciaal ontwikkeld voor flexmigranten. U geniet dan ook van  optimale service, meertalige dienstverlening en extra vergoedingen.

 

Recht op vergoedingen met EHIC-zorgpas

Als u als buitenlandse werknemer in Nederland een zorgpolis afsluit bij HollandZorg, ontvangt u een zogenaamde EHIC-pas. Dit staat voor European Health Insurance Card. Met deze zorgpas heeft u recht op vergoeding van noodzakelijke medische kosten in de EU-landen, Zwitserland en de EER-landen IJsland, Liechtenstein en Noorwegen. Het verzekeringspakket en de dekking verschillen per land. U kunt bij HollandZorg een handige EHIC-app voor uw smartphone downloaden om onder meer eenvoudig declaraties in te dienen.

Heeft u vragen over de zorgverzekering voor buitenlandse arbeidsmigranten in Nederland? Bel op werkdagen onze klantenservice (+31 (0)570 687 123) of stuur een e-mail via het contactformulier op onze website Hollandzorg.com. Of kom langs op ons bezoekadres aan de Munsterstraat 7 in Deventer.
 

https://www.hollandzorg.com/nl