Flymaster
Beauty and Personal Care

Huidverbetering en -verjonging

Met een frissere en jonger ogende huid kom je verzorgd en vol zelfvertrouwen voor de dag. Van Lennep Kliniek is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en injectables. Cosmetisch arts Ludy Holst en haar team van ervaren huidtherapeuten helpen mannen en vrouwen na een voorafgaande huidanalyse met specialistische huidbehandelingen, injectables als Botox en fillers, laserbehandelingen en cosmetische huidverzorging. De kleinschalige kliniek beschikt over alle certificaties en voldoet aan de strengste wet- en regelgeving op het gebied van huidbehandelingen.

 

Een behandeling op maat tegen acne

Acne kan heel vervelend zijn, daar het zichtbaar is in het gezicht, de hals, de schouders, de armen en op de rug. Deze veelvoorkomende aandoening van de talgklieren komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Er kunnen soms puistjes of pustels ontstaan. De mate van ontsteking varieert per persoon. Aangezien er vele vormen van acne zijn, is er niet één en dezelfde acnebehandeling. In Van Lennep Kliniek wordt na een grondige huidanalyse een behandeling op maat uitgevoerd.

 

Botox als middel tegen rimpels of fijne lijntjes in het gelaat

Botox ofwel botuline toxine is de bekendste cosmetische behandeling. De injectable is effectief tegen rimpels of fijne lijntjes in het gezicht, zoals voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels. Botox wordt ook gebruikt bij mannen en vrouwen die last hebben van migraine, overmatig zweten, tandenknarsen of zichtbaar tandvlees bij lachen. In Van Lennep Kliniek wordt alleen botulinetoxine gebuikt van A-merken. Wil je in contact komen met Van Lennep Kliniek om je vragen te stellen of gelijk een gratis consult aan te vragen? Pak dan de telefoon en bel naar 070 – 737 00 88 of zend een e-mail. Het is ook mogelijk om het online contactformulier in te vullen en digitaal te verzenden.

https://www.vanlennepkliniek.nl/