Flymaster
Health

Losse tandartsverzekering afsluiten

Wie vaak een bezoek brengt aan de tandarts, doet er goed aan om naast zijn zorgverzekering een aparte tandartsverzekering af te sluiten. Wanneer je jonger dan 18 jaar bent, worden de kosten voor tandartsbezoeken vergoed vanuit de basisverzekering, maar dit is niet meer het geval op het moment dat je 18 wordt. Bij ZorgDirect kun je kiezen uit drie verschillende tandartsverzekeringen die elk een andere dekking bieden. Een losse tandartsverzekering afsluiten kan bij ZorgDirect op elk gewenst moment en ook overstappen naar een pakket met een hogere dekking is geen enkel probleem.

ZorgDirect verzekering op maat

ZorgDirect werkt met een restitutiepolis voor de basisverzekering. Dit heeft als voordeel dat je altijd helemaal zelf kunt kiezen waar je behandeld wilt worden. De zorgverlener hoeft geen contract met ons te hebben. Zolang deze voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen, heb je recht op vergoeding van de zorgkosten. Je hebt dus volop keuzevrijheid met een zorgverzekering van ZorgDirect. Daarbij kun je bij ons je zorgverzekering op maat samenstellen, want je kunt kiezen uit wel vijf verschillende aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Zo sluit je zorgverzekering altijd aan op jouw situatie.

Werk aan je gezondheid

Bij ZorgDirect helpen we je graag om te werken aan je gezondheid. We zijn van mening dat mentale en fysieke ontwikkeling hier een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Daarom delen we regelmatig interessante blogs, artikelen en boekrecensies die jou helpen om stress te verlagen en effectiever te werken, waardoor je aan het einde van de dag meer energie over hebt. Heb je vragen over onze aanvullende verzekeringen, of het afsluiten van een losse tandartsverzekering? Neem dan contact met ons op, zodat wij deze direct voor je kunnen beantwoorden.

https://www.zorgdirect.nl/