Flymaster
Image default
Business

Moderne en klassieke naamborden volop online verkrijgbaar

Een strak naambordje bij de voordeur zal de entree van je woning echt meerwaarde geven. Neem eens een kijkje op denaambordenspecialist.nl en je zult vele prachtige naamplaten tegenkomen. Zeker ook van materialen waar je zelf in eerste instantie misschien niet aan denkt. Neem nu RVS, roestvrij staal, dit is zeer degelijk en uitermate geschikt voor naambordjes. RVS plaatjes roesten niet. Het zijn duurzame exemplaren waar je jarenlang voordeel van zult hebben. Ze zijn in uiteenlopende modellen en maten leverbaar.

Bijzonder goed in de smaak vallen naamplaten van RVS in combinatie met een ander materiaal. Denk aan plexiglas en steen. Vrijwel ieder naamplaatje dat je online bestelt, wordt binnen een tijdbestek van twee tot vijf dagen aan de voordeur afgeleverd. In de meeste gevallen gebeurt dat kosteloos. Heb je je eigen bedrijf en zoek je daarvoor een nieuw uithangbord, ook die zijn er van RVS. 

Naambord en huisnummer?

Een nieuw naambord? Dan toch zeker ook een nieuw bijpassend huisnummer? Huisnummers van RVS kunnen onder meer de volgende afmetingen hebben: 15 bij 5 cm, 12 bij 6 cm en 11 bij 4 cm. Houd je van groot en is er genoeg ruimte dan is een huisnummer-plaat van 30 bij 15 cm echt iets voor jou. Klein en subtiel is een andere optie: 8 bij 2 cm bijvoorbeeld. Heb je een voorkeur voor ronde vormen, kies dan voor een ovaal bordje met huisnummer erop. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een contrasterend materiaal bij de RVS naamplaat.

Wat vind je van een huisnummer van leisteen, hout of kunststof? De mogelijkheden zijn echt niet allemaal op te sommen hier. Neem eens de tijd rustig rond te kijken op www.denaambordenspecialist.nl. Er staan veel foto’s op en beschrijvingen inclusief de belangrijkste eigenschappen. Met vragen en opmerkingen kun je terecht bij de klantenservice. Die is te bereiken via 0251-241364 en info @ denaambordenspecialist. nl.

https://www.denaambordenspecialist.nl/