Flymaster
Image default
Offers

Op zoek naar een nieuwe koelkast? Lees dan eerst deze koele tips!

Een koelkast is een van de belangrijkste apparaten in een gemiddeld huishouden. De gemiddelde koelkast houdt ijs en bevroren maaltijden koud, maar is ook afgestemd op de individuele behoeften en het budget van het gezin. In een moderne koelkast vandaag vind je verschillende secties voor het opslaan van voedsel en het vers houden van groente en fruit. Als je alleen woont of alleen eet, heb je waarschijnlijk een kleine koelkast of vriezer nodig maar met een groter huishouden zit je al gauw aan een groter model vast. Om je te helpen bij de vraag ‘wat voor koelkast moet ik kiezen?’, hebben we deze blog geschreven.

Inbouw of vrijstaand?

Allereerst is het verstandig om te bepalen of je een inbouwkoelkast nodig hebt of een vrijstaand model. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je huidige inbouwkoelkast aan vervanging toe is. Dan is ook het formaat van je koelkast erg belangrijk. Je nieuwe model moet namelijk op de plek van de oude passen. Wanneer je niet gebonden bent aan afmeting kun je echter kiezen voor een model dat zo groot of klein is als je zelf wil. De buitenkant is ook van belang wanneer je de koelkast op zichzelf plaatst. Deze is namelijk permanent in beeld. Kies je voor een wit model, een zwarte koelkast of een versie in roestvrijstaal? Je kunt er echter ook voor kiezen om een retrokoelkast te kopen in een bonte kleur!

Opslagcapaciteit

De lades en planken in je koelkast moeten bovenal functioneel zijn. Als je regelmatig verse groenten in huis haalt, is het aan te raden om bijvoorbeeld een koelkast te kopen met grote verslades. Heb je juist veel grote flessen en drank pakken die je graag rechtop bewaart? Dan kan een koelkast met hoge planken uitkomst bieden. Houd ook rekening met de hoeveelheid vriesruimte die je graag wilt. Deze ruimte gaat vaak ten koste van de koelruimte maar kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je vaak kliekjes invriest of voor langere tijd boodschappen doet.

Gereedschap-Expert.nl

Twijfel je nog over wat voor soort koelkast je moet kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Gereedschap Expert. Zij zijn bij uitstek dé expert van Nederland op het gebied van Gereedschap en huishoud machines. Een team van verschillende experts willen jou  helpen om het beste product te vinden dat bij jouw situatie past. Neem snel contact met ze op of bezoek hun website!

 

 

https://www.gereedschap-expert.nl/