Flymaster
Image default
Health

Overstappen zorgverzekering 2019

Bent u van plan om over te stappen naar een andere zorgverzekering? In de meeste gevallen doet u dit aan het einde van het jaar, zodat de nieuwe zorgverzekering ingaat in het nieuwe jaar. Er is echter een aantal uitzonderingen, waarbij u ook op andere momenten over kunt stappen. Zo kunt u op elk gewenst moment een aanvullende verzekering met een hogere dekking afsluiten. Ook als u net 18 bent geworden heeft u de mogelijkheid om over te stappen naar een zorgverzekeraar naar keuze. Bij Salland helpen we u graag met het overstappen van zorgverzekering in 2019. Wij zorgen ook dat uw oude zorgverzekering op wordt gezegd, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. 

Regionale zorgverzekeraar Salland

Als regionale zorgverzekeraar zet Salland zich constant in om te zorgen dat u zorg van de hoogste kwaliteit ontvangt. Wij doen dit onder andere door afspraken te maken met verschillende zorgverleners. Wij vinden het belangrijk dat u zorg dicht bij huis kunt ontvangen en dat u hierop niet te lang hoeft te wachten. Ook begrijpen wij dat het prettig is als verschillende zorgtrajecten goed op elkaar aansluiten. Daarnaast kunt u bij Salland rekenen op geduldige medewerkers die graag met u meedenken en u verder helpen.

Zorgverzekering premie 2019

Het is natuurlijk fijn als u niet de hoofdprijs betaalt voor uw zorgverzekering. Daarom houdt Salland de premie laag en kunt u jaar na jaar profiteren van de beste zorg tegen een aantrekkelijke premie. Het bedrag dat u betaalt voor uw zorgverzekering wordt goed besteed. Het grootste deel hiervan investeren we namelijk direct in de zorg. Salland is niet gericht op het maken van winst en hiervan merkt u de voordelen. Meer informatie over onze zorgverzekering premie in 2019 vindt u half november op onze website, maar u kunt ook gerust contact met ons opnemen.

 

https://www.salland.nl/