Flymaster
Travel

Romantische tips voor een onvergetelijk cadeau!

Bent u op zoek naar het meest romantische cadeau voor uw partner? Wat dacht u van een romantische overnachting in een eigen suite met jacuzzi? Dé perfecte manier om samen een weekend bij te komen terwijl u geniet van alle luxe om u heen. Kiest u ervoor om lang uit te slapen met ontbijt op bed of rust u liever uit in de wellness-ruimte van het hotel?

Welke provincie u ook uitkiest, u kunt altijd terecht bij een van de Valk Verrast Hotels. Zo heeft u ruime keuze uit hotels met de vertrouwde luxe en comfort die u gewend bent. Kiest u voor comfortabel overnachten in Eindhoven? Dan biedt Hotel Eindhoven niet 1, 2 maar 3 restaurants, een wellness-ruimte met zwembad en 9 verschillende soorten kamers. Goed om te weten: u hoeft zich absoluut geen zorgen te maken over noch de bereikbaarheid noch de parkeergelegenheid dankzij de ligging aan de A2 en A67 en de 500 gratis parkeerplekken.

Wilt u gedurende uw verblijf de omgeving verkennen of een hapje buiten de deur eten? Binnen 10 minuten met de auto bent u bij het centrum of huur bijvoorbeeld een fiets bij goed weer. Het hotel ligt dichtbij de Genneper Parken, een fietsroute die lokaal wordt aangeraden. In het bruisende centrum worden winkels van bekende ketens afgewisseld met leuke designwinkels, pop-up stores en boetiekjes. Eindhoven wordt niet voor niets dé winkelstad van het Zuiden genoemd!

Blijft u liever in het hotel om uitgebreid te kunnen genieten van uw eigen suite met jacuzzi in Eindhoven? Het hotel zo ingericht dat u van alle behoeftes bent voorzien. Bestel bijvoorbeeld ontbijt, lunch of diner van de kaart en laat het bezorgen aan uw deur met de roomservice. Dankzij de 3 restaurants met ieder een eigen concept zijn de mogelijkheden eindeloos! Daarnaast bevindt zich JacksCasino in het pand. Voor een avond uw geluk proeven hoeft u de deur dus niet uit! Men organiseert meerdere keren per maand thema-avonden en op zaterdag kunt u genieten van livemuziek onder het genot van gratis drankjes en hapjes.

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden bij Hotel Eindhoven? Bezoek dan www.hoteleindhoven.nl of bel voor meer informatie naar 040 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/