Flymaster
Image default
Home and Garden

Verrijk je interieur met een marmeren tafel

Een nieuwe tafel voor binnen je interieur zoeken is geen gemakkelijke taak. Er zijn ook zoveel verschillende mogelijkheden… Een marmeren tafel is misschien een optie waar je nog niet over na hebt gedacht, maar die wel verrassend goed uit kan pakken. Wij leggen je uit waarom!

 

Een tafel koop je in de eerste plaats natuurlijk om zijn looks. Binnen je woonruimte neemt een tafel dermate veel plek in beslag dat deze zeker op gaat vallen. Waarschijnlijk wil je ook dat je tafel, tijdens het intensieve gebruik, toch lang mee zal gaan. Slijtage wil je logischerwijs liever niet. Bij beide eisen scoort een marmeren tafel ontzettend goed. In het artikel bespreken we nog meer voordelen van marmer met je.

 

Ruime keuze uit allerlei soorten tafels

Een tafel kan zo veel meer zijn dan alleen een simpele tafel. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Denk aan een eettafel, salontafel of bijzettafel. Al deze modellen zijn ook beschikbaar als marmeren tafel. Dat betekent dat er altijd een model tussen zit dat goed bij jouw wensen past.

 

Nog een voordeel: je kunt een marmeren tafel ideaal combineren met elke soort stoelen. Als je graag marmeren stoelen bij je marmeren tafel wilt, is dit geen enkel probleem. De combinatie van zowel stoelen als de tafel van marmer zullen er stijlvol en luxe uitzien. Wordt dat net wat te veel? Dan kun je een marmeren tafel ook uitstekend combineren met stoelen die niet van marmer gemaakt zijn. Nog steeds zogt dit voor een prachtig gezicht.

 

Hoogwaardige kwaliteit voor een lange levensduur

De looks van een tafel zijn belangrijk, maar de kwaliteit is minstens net zo belangrijk. Marmer is zo gemaakt, dat geen enkel ander materiaal zo’n lange levensduur kan garanderen als marmer dat kan. Marmer is ongelofelijk kwalitatief en heeft bewezen enorm duurzaam te zijn.

 

Van vroeger uit zijn er nog steeds veel mensen die denken dat marmer ontzettend vlekgevoelig is. Met de behandeling van tegenwoordig is dat helemaal niet meer het geval. In tegendeel: marmer gaat juist als een van de beste materialen om met vlekken van koffie, frisdrank of andere vloeistoffen. Via een nanotechnologie wordt de tafel geïmpregneerd om deze waterafstotend te maken. Zo krijg je dus nooit vlekken in je tafel en hoef je niet moeilijk te doen met onderzetters of dergelijke.

 

Nog een voordeel van dit impregneren is dat de tafel super eenvoudig schoon te maken is. Uren boenen is er niet bij, met een vochtige doek maak je de marmeren tafel in een handomdraai schoon. Dat scheelt een hoop werk!