Flymaster
Image default
Jobs and trainings

Wil je werken op een Nederlandse boerderij?

Wil je vanuit Polen naar Nederland komen en hier een leuke baan vinden? Er zijn verschillende leuke banen te vinden. Als je echt van de natuur en van dieren houdt is het werken op een Nederlandse boerderij echt wat voor jou. Je kunt hier namelijk aan de slag als medewerker in de melkveehouderij. Kies voor het opvoeden van lammetjes, totdat ze instaat zijn om zelf te drinken of ga voor een baan als melker. Ben je geïnteresseerd in een van de functies? Stuur dan direct je gegevens, je cv en je motivatie naar de specialisten van Sterwerk.

Lammeren opvoeden tijdens het werken op een Nederlandse boerderij

Wil je als Pool in Nederland aan de slag bij een leuk bedrijf? Wie weet wil je als lammerenverzorger aan de slag. In 2 tot 8 weken ben jij verantwoordelijk voor het opvoeden van allerlei lammeren. Denk hierbij aan het voederen, aflammeren en zelfstandig leren drinken. Net zolang totdat de dieren groot genoeg zijn om melk te geven. Liever een andere functie als medewerker in de melkveehouderij? Bij een specialist als Sterwerk kan het allemaal. Je kunt hier bijvoorbeeld ook aan de slag als melker van koeien, schapen en geiten. Geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je gegevens, cv en motivatie naar deze specialist, dan neemt deze zo snel mogelijk contact met je op.

Als Poolse werknemer werken op een Nederlandse boerderij

Wil je werken op een Nederlandse boerderij, nu je al een tijdje in Nederland woont? Of ben je nog in Polen en wil je meteen als je in Nederland komt gaan werken? Schakel dan de hulp in van een specialist als Sterwerk. Deze heeft precies de juiste kennis om de juiste Nederlandse boerderij te vinden, waar jij kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld werken in een melkstal. Jij bent dan verantwoordelijk voor het melken van koeien, schapen of geiten. De melk wordt daarna verwerkt in allerlei producten, zoals kaas en boter. Liever met lammeren werken? Ga dan aan de slag als lammerverzorger. Je bent dan 2 tot 8 weken verantwoordelijk voor het opvoeden van de lammeren.